Despre noi

parculnaturalbucegi.ro

Acest site nu reprezinta si nu are nicio legatura cu site-ul oficial al Parcului Natural Bucegi detinut de autoritatile romane – Ministerul Mediului – Romsilva si nici cu vreo alta autoritate a statului roman.

DESPRE NOI

Natura înseamnă viaţă. Fiecare copac este o sursa de oxigen. Parcul Natural Bucegi este oaza de sănătate pur româneasca din inima munţilor, un loc de dăruit generaţiilor următoare. Şi pentru că preţul naturii nu este cuantificabil, protecţia ei reprezintă cea mai valoroasă investiţie.

În Parcul Natural Bucegi se defrişează anual păduri întregi, urmărindu-se investiţii financiare care duc la pierderea comorii din inima muntelui.

Fiecare dintre noi poate salva Parcul Natural Bucegi prin implicare, astfel că ne vom salva pe noi înşine, într-un viitor sănătos!

www.parculnaturalbucegi.ro işi propune conştientizarea situaţiilor în afara legii întalnite în zona Parcului Natural Bucegi. Nu reprezentăm nicio instituţie publică din România şi niciun punct de vedere al unei organizaţii, grup de interese sau partid/formaţiune politică.

Vă invitam să inscrieţi păreri, poveşti şi soluţii pentru conservarea comorii româneşti, monument de puritate.

Dreptul de copyright pentru fotografiile si articolele existente pe acest site este detinut de parculnaturalbucegi.ro. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără specificarea clară, explicită şi vizibilă a sursei: “parculnaturalbucegi.ro” (în conformitate cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe). Fac excepţie articolele unde este specificat în mod clar că nu se supun dreptului de copyright deţinut de parculnaturalbucegi.ro.

© 2015 parculnaturalbucegi.com

© 2015 parculnaturalbucegi.ro

Opiniile exprimate în acest site reprezintă strict punctul de vedere al autorilor, nicio instituţie pentru care lucreaza nefiind implicată în niciun fel.

CONTACT:

parculbucegi@gmail.com

Ne găsiţi şi pe FACEBOOK:

https://www.facebook.com/parculnaturalbucegi/

Piatra-arsa