Dezastru în Buşteni la marginea Parcului Natural Bucegi – Valea Cerbului

Preluare integrală de pe ziardebusteni.ro:

Atac la siguranța sanitară la Bușteni – pericol iminent de boli infectioase – Organele abilitate nu iau nicio măsură

 

“De ani de zile se intâmplă ILEGALITĂȚI la Bușteni, in mare majoritate sub oblăduirea organelor de control, dar până ASTĂZI nu s-a atentat la siguranța SANITARĂ a locuitorilor și a vizitatorilor sau turiștilor.

crima din valea cerbului

In acest moment Bușteniul este in pragul izbucnirii unei epidemii care se va solda cu imbolnăviri fără precedent.

De ani de zile se lucrează la o strategie de subminare a economiei locale prin atacarea tuturor posibilităților de autofinanțare a instituțiilor de pe teritoriul Orașului Bușteni.

Una dintre ”măsuri” a fost DESFINȚAREA” Serviciului de Gospodărire Orășenească” sau SADPP.

Din această cauză, se scurg din Bugetul Local sume exorbitante pe facturi supraincărcate către ”firme căpușă” care au preluat ”atribuțiile” atât ale SGO cât și ale VICEPRIMARULUI.

S.G.O. Avea seră, avea tractoare, se ocupa de tuns iarba prin parcuri si pe spatii publice, schimba becuri, decolmata canalizari, rezolva cam tot ce tinea de buna gospodărire a orașului. Acum fiecare activitate a fost incredințată către firme din afara Bușteniului și chiar din afara județului prin contracte cu Incredințare Directă și TOATE ACTIVELE SADPP au fost VÂNDUTE .

Revenind la subiect…

Acum câteva zile am afirmat că pe Valea Cerbului a apărut un panou cu tarife pentru CAMPARE, sub acoperirea unei Hotărâri a C.L. Bușteni.

campare disparuta pe valea cerbului

Ei bine ILEGALITATEA a fost confirmată, iar Curtea de Conturi ar trebui să verifice cum a fost posibil să se incaseze acele sume, care au fost de fapt sumele și in ce buzunare au ajuns deoarece prin Bugetul Local nu prea figurează.

In urma articolului cu panoul … acesta a dispărut, vedem când reapare.

Dar ajungând aici am fost sesizat de ”ororile nebăgate in seamă” de către AUTORITĂȚILE DE MEDIU dar și de către RESPONSABILII DIN PRIMĂRIA BUȘTENI

ATAC LA VIAȚA LOCUITORILOR DAR SI A TURISTILOR PE VALEA CERBULUI !

Câti dintre dvs. v-ați răcit berea saptămâna trecută pe Valea Cerbului, câti dintre dvs v-ați spălat in firul Văii Cerbului, câți dintre dvs v-ați lăsat copii să se joace pe malul Vaii Cerbului, Câti dintre dvs. ați băut probabil apă s-au v-ați clatit vasele la grătar săptămâna trecută si aceasta ?

001

002

Resturi de animale sau cine mai stie ce direct in apă

003

004

006

007

008

Si lumea trece pe pod si se intreabă DE UNDE VINE MIROSUL MORTAL

009

010

Localizare ” loc MACABRU ” – Sub Podul Roșu, după Poiana Mare din Valea Cerbului că poate interesează vreo televiziune cu audiență mai națională care ii poate avertiza pe turiștii care au trecut săptămâna trecută pe la gratare prin Valea Cerbului din BUȘTENI !

Ar fi cazul să ajungeți de urgență la SPITAL pentru ANALIZE pentru boli infecțioase !

Nu vă sperii dar este cazul să intervină de urgență TOATE ORGANELE DE CONTROL ABILITATE, Sanepid, Garda de Mediu, Poliția, Politia Locală, Jandarmeria, etc

Vi se pare normal ? Un focar de infecție nemaivăzut și toată lumea tace ?

S-a impânzit Bușteniul de camere de luat vederi de inaltă definiție, o masină a unei firme de pază PĂZEȘTE clădirea Primăriei zi și noapte cu toate că inauntru ESTE PAZĂ non stop, iar Primăria este situată peste drum de Poliție și Poliția Locală. Toate sunt platite din Bugetul Local cu aprobarea Consiliului Local, in principiu servicii FARĂ LICITAȚIE, dar pe Valea Cerburbului NU TRECE NICIO PATRULĂ.

Patrula Electorala a PRE Bușteni

Cred că asta inseamnă să fi ”ecologist” … să vezi la timp sau să stie lumea că te poți ocupa de astfel de cazuri, nu să ”o fluturi impotriva legii prin Bușteni” in timp ce ”alegătorii” sunt in pericol iminent de imbolnăvire.

Așadar ”Atac la siguranța sanitară la Bușteni – Organele abilitate nu iau nicio măsură !”

Am nevoie de ajutorul VOSTRU, al cititorilor Ziar de Bușteni pentru a sesiza Garda de Mediu, Ministerul Mediului, al Sănătații, prin distribuirea acestui articol deoarece doar cu ”unul” care face o sesizare nu se ”mișcă” nimic !

Imaginile din Valea Cerbului sunt luate ASTĂZI 18 MAI 2016 orele 14.00

Mulțumesc pe această cale ”persoanelor care m-au sesizat” pentru a atrage atenția asupra PERICOLULUI IMINENT de imbolnăvire a POPULAȚIEI din localitatea BUȘTENI și nu numai.

Este ora 16.00 și nu mai răspunde NIMENI la Primărie !”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *